(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Čínské kuře se zelím
Potřebné ingredience
• 500 g kysaného zelí • 200 g žampionů • sójová omáčka • sůl • drcený kmín • olivový olej 4 kuřecí prsa
Postup přípravy
Kuřecí prsa mírně osolíme a potřeme sójovou omáčkou, necháme 20 minut odležet v chladu. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, osolíme, přidáme kmín a jemně podusíme na pánvi, ke konci dušení přidáme zelí, které jsme zbavili přebytečné vody. Vše jemně zalijeme sójovou omáčkou. Dáme péct do trouby na 180 stupňů Celsia, na dobu cca 80 minut, během pečení podle potřeby podléváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cozumel
(upraveno)
3. 7. 2013, 21:03
No, já sice nerýpu, ale taky na tom nevidím nic čínského. Možná jen autorka nevěděla, jak to pojmenovat a kuře se zelím jí připadalo až příliš normální. Chtělo by to zeptat se nějakého Číňana
Evcaax
(upraveno)
3. 7. 2013, 20:05
Jsou to recepty, které si mimo českou kuchyni vařím doma, a nepotřebuju se před negativními komentáři absolutně obhajovat, naopak mi to přijde spíš směšné Kritizovat umím taky.Některé rejpalky tady opravdu řeší blbosti,( viz.název jídla,nehodlám se tím vůbec zabývat)ale to je Vaše věc když Vás to baví a máte na to čas. Jezte to co máte rádi, já Vám to nenutím.
Megina9
(upraveno)
22. 5. 2014, 13:42
@Evcaax
hheellaa
(upraveno)
3. 7. 2013, 20:37
@Evcaax
Je tu téměř totožný recept, jen zelí je v něm čínské - dělala jsem a pochutnali jsme si. Jsem přesvědčená, že kysané zelí může být stejně dobré Rýpalky nekomentuju, na to je život moc krátkej
zdenakucerova
(upraveno)
2. 7. 2013, 20:35
Evi....vy máte asi hodně ráda světovou kuchyni, že?
trojcata
(upraveno)
2. 7. 2013, 20:32
co je na něm čínského,možná kdyby to bylo polské kuře se zelím
znamenivah
(upraveno)
2. 7. 2013, 20:08
Evelyn123
(upraveno)
2. 7. 2013, 20:34
@znamenivah
Takový krásný večer a vy jste samá zloba a urážíte paní Evu - viz recept Francouzský zapečený květák a tady
laskonka333
(upraveno)
28. 6. 2013, 18:44